Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paokre Agapoules Florinas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Mikelis verovert de bal door een tackle van achteren. Mikelis speelt de bal door. Nikolaou is nu in balbezit. Mikelis onderschept slim de pass. Mikelis passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krevatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xynis rent richting de bal. Patrinos begaat een overtreding. Patrinos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Patrinos is nu in balbezit. Zeppos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kofos de bal. Kofos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manos met een snelle inworp. Kourkounakis rent richting de bal. Mikelis onderschept slim de pass. Mikelis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Matesis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - Agapoules Florinas 1:0

38e minuut.
Mikelis rent richting de bal. Domazos is nu in balbezit. Mikelis rent richting de bal. Domazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domazos draait met de bal, schiet en ... Matesis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paokre 62%, Agapoules Florinas 38%.
paokre - Agapoules Florinas 1:0

56e minuut.
Kourkounakis met een sublieme pass. Paximadakis geeft een lange en hoge pass. Xynis probeert de bal aan de voet te houden. Kofos is nu in balbezit. Kofos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paximadakis probeert naar een medespeler te passen. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos passt de bal met de wreef. Patrinos is nu in balbezit. Patrinos schiet op doel. Doulgeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doulgeridis met een harde bal richting middenveld. Paximadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paximadakis probeert naar een medespeler te passen. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zeppos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeppos onderschept slim de pass. Patrinos rent richting de bal. Patrinos draait met de bal, schiet en ... Doulgeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kefallonitis met een snelle inworp. Patrinos is nu in balbezit. Patrinos passt de bal zonder na te denken. Paximadakis is nu in balbezit. Paximadakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kofos verovert de bal door een tackle van achteren. Patrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paokre - Agapoules Florinas 1:1

90e minuut.
Manos met een sublieme pass. Batsinilas geeft een lange en hoge pass. Kofos heeft problemen om de bal te vangen. Patrinos rent richting de bal. Patrinos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - Agapoules Florinas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paokre 68%, Agapoules Florinas 32%.
paokre - Agapoules Florinas 1:2