Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras Agapoules Florinas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gerogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos verovert de bal door een tackle van achteren. Kofos speelt de bal door. Patrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras is nu in balbezit. Naintos is nu in balbezit. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kapsis trapt de bal weg. Naintos kopt de bal weg. Katsavos rent richting de bal. Lyras rent richting de bal. Lyras haalt uit met een fantastische trap. Matesis bokst de bal weg.

12e minuut.
Patrinos heeft problemen om de bal te vangen. Gerogiannis kopt de bal weg. Naintos rent richting de bal. Lyras is nu in balbezit. Lyras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 1:0

21e minuut.
Naintos passt de bal met de wreef. Christidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patrinos. Patrinos krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Vragoteris met een sublieme pass. Lyras is nu in balbezit. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. Matesis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Christidis rent richting de bal. Paximadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paximadakis probeert naar een medespeler te passen. Kofos rent richting de bal. Kofos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 60%, Agapoules Florinas 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 1:1

55e minuut.
Matesis trapt de bal weg van het doel. Patrinos rent richting de bal. Patrinos speelt de bal door. Kofos rent richting de bal. Kofos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 1:2

59e minuut.
Gerogiannis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kefallonitis met de inworp. Patrinos rent richting de bal. Patrinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skalenakis neemt de hoekschop. Vougiouklis kopt de bal weg. Vragoteris is nu in balbezit. Vragoteris passt de bal zonder na te denken. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lyras rent richting de bal. Lyras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 2:2

72e minuut.
Daar is Skalenakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalenakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Katsavos de bal. Lyras is nu in balbezit. Lyras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 49%, Agapoules Florinas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aetoi Patras - Agapoules Florinas 2:2