Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras Ano Kalamaki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Kallifronas is nu in balbezit. Ntikoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntikoudis probeert naar een medespeler te passen. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - Ano Kalamaki 0:1

32e minuut.
Lyras onderschept slim de pass. Dragasakis is nu in balbezit. Lyras verovert de bal door een tackle van achteren. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Naintos passt de bal zonder na te denken. Vragoteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vragoteris passt de bal in één keer door. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 46%, Ano Kalamaki 54%.
Aetoi Patras - Ano Kalamaki 0:1

56e minuut.
Gerogiannis is nu in balbezit. Dragasakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragasakis speelt de bal door. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... Kapsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Skalenakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Elytis de bal. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras draait met de bal, schiet en ... Kyminitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aetoi Patras - Ano Kalamaki 1:1

73e minuut.
Christidis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dekavallas de bal. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - Ano Kalamaki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 54%, Ano Kalamaki 46%.
Aetoi Patras - Ano Kalamaki 1:2