Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Kalamaki Aetoi Patras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ntikoudis rent richting de bal. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bougaidis is nu in balbezit. Paramanidis onderschept slim de pass. Paramanidis schiet op doel. Kapsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Christidis passt de bal zonder na te denken. Paramanidis rent richting de bal. Gerogiannis onderschept slim de pass. Ntikoudis onderschept slim de pass. Ntikoudis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Aetoi Patras 1:0

12e minuut.
Naintos geeft een hoge lob. Vragoteris is nu in balbezit. Vragoteris geeft een hoge lob. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ano Kalamaki - Aetoi Patras 1:1

22e minuut.
Gerogiannis is nu in balbezit. Panoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Panoutsos passt de bal in één keer door. Paramanidis rent richting de bal. Paramanidis schiet op doel. Kapsis bokst de bal weg.

39e minuut.
Christidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis rent richting de bal. Christidis maakt een afschuwelijke overtreding. Christidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 43%, Aetoi Patras 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ano Kalamaki - Aetoi Patras 1:1

72e minuut.
Skalenakis rent richting de bal. Skalenakis passt de bal met de wreef. Lyras is nu in balbezit. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tsiros speelt de bal door. Christidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Panoutsos met een sublieme pass. Dragasakis rent richting de bal. Lyras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lyras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Bougaidis speelt de bal door. Christidis heeft problemen om de bal te vangen. Paramanidis rent richting de bal. Ntikoudis is nu in balbezit. Ntikoudis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 45%, Aetoi Patras 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ano Kalamaki - Aetoi Patras 1:1