Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DP Varkizas Ano Kalamaki
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Troufakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troufakos. Troufakos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ntikoudis onderschept slim de pass. Ntikoudis passt de bal met de wreef. Soulis kan de bal niet met de borst controleren. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Panoutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avranas rent richting de bal. Panoutsos onderschept slim de pass. Ntikoudis is nu in balbezit. Ntikoudis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Troufakos de bal onder controle te krijgen. Inworp. Mallios met de inworp. Myroforidis is nu in balbezit. Myroforidis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 61%, Ano Kalamaki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DP Varkizas - Ano Kalamaki 0:0

54e minuut.
Rodokanakis geeft een hoge lob. Kremantalas rent richting de bal. Vogiatzoglou begaat een overtreding. Vogiatzoglou krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bablekos probeert de bal aan de voet te houden. Vogiatzoglou is nu in balbezit. Kremantalas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kremantalas krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Panoutsos geeft een lange en hoge pass. Avranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Ntikoudis is nu in balbezit. Ntikoudis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mosios met een harde bal richting middenveld. Kokondroulis kopt de bal weg. Paramanidis rent richting de bal. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... Metzelopoulos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Myroforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidiakos geeft een hoge lob. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Myroforidis passt de bal zonder na te denken. Elytis rent richting de bal. Elytis passt de bal zonder na te denken. Myroforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Myroforidis draait met de bal, schiet en ... Kyminitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 59%, Ano Kalamaki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DP Varkizas - Ano Kalamaki 0:0