Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doxa Vyronos Ilion FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Stefanakis speelt de bal door. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris passt de bal zonder na te denken. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. Sevntalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kalogerakis rent richting de bal. Kalogerakis probeert naar een medespeler te passen. Thomakos is nu in balbezit. Stefanakis onderschept slim de pass. Stefanakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Papaligouras verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malouchos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kizeridis rent richting de bal. Kizeridis draait met de bal, schiet en ... Moustakias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Vasilakakis passt de bal zonder na te denken. Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotsis maakt een afschuwelijke overtreding. Fotsis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanakis onderschept slim de pass. Stefanakis passt de bal zonder na te denken. Miriounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriounis draait met de bal, schiet en ... Sevntalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Thomakos verovert de bal door een tackle van achteren. Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakakis is nu in balbezit. Stefanakis is nu in balbezit. Stefanakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kiamos geeft de bal voor. Inworp. Lazaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takis is nu in balbezit. Takis schiet op doel. Sevntalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doxa Vyronos - Ilion FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doxa Vyronos 52%, Ilion FC 48%.
Doxa Vyronos - Ilion FC 1:0

49e minuut.
Vasilakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakakis speelt de bal door. Tavoularis is nu in balbezit. Stefanakis onderschept slim de pass. Stefanakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moustakias speelt de bal door. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. Miriounis is nu in balbezit. Miriounis geeft de bal voor. Voulgaridis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kalogerakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aridas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kalathakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazaris met de inworp. Takis is nu in balbezit. Takis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doxa Vyronos 52%, Ilion FC 48%.
Doxa Vyronos - Ilion FC 1:0