Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Ellinohoriou Toksotes Xanion
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gabierakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vardaris komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tzannatos rent richting de bal. Kiourtzis verovert de bal door een tackle van achteren. Kiourtzis geeft een hoge lob. Fragiadakis is nu in balbezit. Fragiadakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kounadis rent richting de bal. Kounadis passt de bal met de wreef. Miliadis speelt de bal door. Tatos rent richting de bal. Tatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Makropoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Vardaris de bal. Kaberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaberos geeft een hoge lob. Fragiadakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Tranidis bokst de bal weg. Gatsioudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiourtzis zal de hoekschop nemen. Outsikas kan de bal niet met de borst controleren. Fragiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Makropoulos de bal onder controle te krijgen. Tranidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:1

37e minuut.
Kavafis geeft de bal voor. Tzannatos rent richting de bal. Fragiadakis onderschept slim de pass. Fragiadakis draait met de bal, schiet en ... Makropoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ellinohoriou 44%, Toksotes Xanion 56%.
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:2

57e minuut.
Poulantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulantzas geeft een hoge lob. Makropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Fragiadakis rent richting de bal. Fragiadakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:3

72e minuut.
Tornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakos onderschept slim de pass. Met opzet legt Tornes zijn tegenspeler op de grond. Tornes krijgt een gele kaart. Kakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Germanakos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kavafis verovert de bal door een tackle van achteren. Kavafis geeft een hoge lob. Drymonakos is nu in balbezit. Drymonakos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fragiadakis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nikitopoulos geeft de bal voor. Inworp. Kavafis met de inworp. Drymonakos is nu in balbezit. Drymonakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:4

85e minuut.
Miliadis onderschept slim de pass. Miliadis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiourtzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drymonakos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:5

90e minuut.
Tatos passt de bal zonder na te denken. Vardaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardaris geeft een lange en hoge pass. Miliadis rent richting de bal. Miliadis passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ellinohoriou 60%, Toksotes Xanion 40%.
Ksenagoi Ellinohoriou - Toksotes Xanion 0:5