Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omilos Olimpou Ksenagoi Ioanninon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Zamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodorinakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vrodorinakis probeert naar een medespeler te passen. Patrinos rent richting de bal. Patrinos schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Vrodorinakis rent richting de bal. Vrodorinakis passt de bal met de wreef. Patrinos is nu in balbezit. Patrinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:1

29e minuut.
Monos probeert naar een medespeler te passen. Kasimatis rent richting de bal. Patrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos schiet op doel. Aggelakas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 62%, Ksenagoi Ioanninon 38%.
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:1

51e minuut.
Kounelakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreadakis heeft problemen om de bal te vangen. Andreadakis geeft de bal voor. Monos rent richting de bal. Monos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Monos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monos geeft een hoge lob. Pyrgiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrinos verovert de bal door een tackle van achteren. Patrinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Monos is nu in balbezit. Pipinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinelis probeert naar een medespeler te passen. Patrinos rent richting de bal. Patrinos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Zamanis speelt de bal door. Aggelakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamanis is nu in balbezit. Zamanis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Monos is nu in balbezit. Monos passt de bal zonder na te denken. Patrinos rent richting de bal. Kasimatis rent richting de bal. Kasimatis haalt uit met een fantastische trap. Christakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pipinelis is nu in balbezit. Monos rent richting de bal. Pipinelis verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinelis haalt uit met een fantastische trap. Barkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 45%, Ksenagoi Ioanninon 55%.
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:1