Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toksotes Xanion Omilos Olimpou
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zinas geeft de bal voor. Inworp. Mesthenaios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallonis rent richting de bal. Kallonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Poulantzas kopt de bal weg. Katsoufis is nu in balbezit. Katsoufis met een sublieme pass. Kakouratos rent richting de bal. Kakouratos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Poulantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulantzas geeft een lange en hoge pass. Christakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos verovert de bal door een tackle van achteren. Drymonakos geeft de bal voor. Christakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aggelakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos onderschept slim de pass. Drymonakos probeert naar een medespeler te passen. Fragiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kakouratos is nu in balbezit. Kallonis rent richting de bal. Kakouratos rent richting de bal. Kallonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Kiourtzis met de inworp. Drymonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos haalt uit met een fantastische trap. Pyrgiotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tornes geeft de bal voor. Inworp. Mesthenaios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallonis is nu in balbezit. Kallonis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dimas onderschept slim de pass. Katsoufis onderschept slim de pass. Katsoufis passt de bal in één keer door. Fragiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 43%, Omilos Olimpou 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toksotes Xanion - Omilos Olimpou 0:0

52e minuut.
Christakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimas rent richting de bal. Dimas speelt de bal door. Kallonis rent richting de bal. Kallonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Poulantzas passt de bal in één keer door. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos passt de bal in één keer door. Fragiadakis rent richting de bal. Fragiadakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 43%, Omilos Olimpou 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toksotes Xanion - Omilos Olimpou 0:0