Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pantes76 Omilos Olimpou
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Leonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidis probeert naar een medespeler te passen. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos draait met de bal, schiet en ... Christakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - Omilos Olimpou 1:0

24e minuut.
Leventakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinelis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kondylis. Kondylis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Leventakos onderschept slim de pass. Leventakos speelt de bal door. Pyrgiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - Omilos Olimpou 2:0

44e minuut.
Mesthenaios probeert naar een medespeler te passen. Pipinelis rent richting de bal. Pipinelis passt de bal in één keer door. Kakouratos is nu in balbezit. Kakouratos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pantes76 44%, Omilos Olimpou 56%.
pantes76 - Omilos Olimpou 2:0

54e minuut.
Kondylis passt de bal in één keer door. Kouvatsos is nu in balbezit. Kouvatsos speelt de bal door. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kouvatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimas passt de bal in één keer door. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - Omilos Olimpou 3:0

59e minuut.
Kouvatsos passt de bal zonder na te denken. Sorotos is nu in balbezit. Sorotos geeft de bal voor. Voudouris is nu in balbezit. Voudouris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kouvatsos passt de bal met de wreef. Zamanis is nu in balbezit. Zamanis geeft de bal voor. Pipinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kioris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pantes76 46%, Omilos Olimpou 54%.
pantes76 - Omilos Olimpou 3:0