Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Ioanninon Ksenagoi Ellinohoriou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Miliadis kopt de bal weg. Daar is Kounelakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germanakos met een sublieme pass. Tatos is nu in balbezit. Tatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kasimatis passt de bal in één keer door. Makropoulos is nu in balbezit. Patrinos onderschept slim de pass. Patrinos schiet op doel. Alexopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 52%, Ksenagoi Ellinohoriou 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ksenagoi Ioanninon - Ksenagoi Ellinohoriou 0:0

48e minuut.
Routis met de inworp. Andreadakis met een sublieme pass. Kasimatis is nu in balbezit. Kasimatis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Tzannatos probeert naar een medespeler te passen. Germanakos heeft problemen om de bal te vangen. Germanakos met een sublieme pass. Tatos rent richting de bal. Tatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papagiannatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

62e minuut.
Miliadis passt de bal met de wreef. Tzannatos is nu in balbezit. Tzannatos passt de bal in één keer door. Patrinos is nu in balbezit. Patrinos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrodorinakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miliadis is nu in balbezit. Kasimatis onderschept slim de pass. Kasimatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Routis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabierakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanakos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kounelakis geeft een lange en hoge pass. Tzannatos is nu in balbezit. Met opzet legt Vrodorinakis zijn tegenspeler op de grond. Vrodorinakis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Louvaris geeft een lange en hoge pass. Nikitopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitopoulos speelt de bal door. Tatos rent richting de bal. Tatos draait met de bal, schiet en ... Barkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kounelakis rent richting de bal. Kakios verovert de bal door een tackle van achteren. Kakios passt de bal in één keer door. Tatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - Ksenagoi Ellinohoriou 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 49%, Ksenagoi Ellinohoriou 51%.
Ksenagoi Ioanninon - Ksenagoi Ellinohoriou 0:1