Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Aetoraxis Pas ole
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Salmatanis passt de bal zonder na te denken. Latrias rent richting de bal. Timimenos maakt een afschuwelijke overtreding. Timimenos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Salmatanis rent richting de bal. Cheilakis onderschept slim de pass. Cheilakis met een sublieme pass. Avlonitis rent richting de bal. Avlonitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Pas ole 1:0

15e minuut.
Kranidiotis rent richting de bal. Klungelig pakt Latrias de bal. Latrias speelt de bal door. Klungelig pakt Avlonitis de bal. Avlonitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Venetsanos speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tentoglou de bal onder controle te krijgen. Gavelas is nu in balbezit. Gavelas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Droutsas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Cheilakis de bal. Kouros is nu in balbezit. Kouros geeft de bal voor. Droutsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Droutsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kordomenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavelas verovert de bal door een tackle van achteren. Gavelas passt de bal zonder na te denken. Droutsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Droutsas schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Kouros rent richting de bal. Gavelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delifotis. Gavelas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gavelas kan niet meer verder spelen. Iatridis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 55%, Pas ole 45%.
Ksenagoi Aetoraxis - Pas ole 1:0

49e minuut.
Kouros onderschept slim de pass. Avlonitis is nu in balbezit. Kouros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouros krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Latrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrias geeft een hoge lob. Daar is Delifotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iatridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatridis haalt uit met een fantastische trap. Nikolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tentoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kouros rent richting de bal. Kouros passt de bal met de wreef. Daar is Droutsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iatridis is nu in balbezit. Iatridis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kranidiotis geeft de bal voor. Klungelig pakt Savidis de bal. Savidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheilakis de bal. Cheilakis passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kranidiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranidiotis passt de bal zonder na te denken. Daar is Iatridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Droutsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Droutsas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 45%, Pas ole 55%.
Ksenagoi Aetoraxis - Pas ole 1:0