Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tzanampetes Distomou O.F.I.
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Anastasiou passt de bal met de wreef. Tsirogiannis is nu in balbezit. Taktikos begaat een overtreding. Taktikos krijgt een gele kaart. Tsirogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taktikos geeft een hoge lob. De afstand naar het doel is niet zo groot. Katergiannakis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Neokosmidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - O.F.I. 1:0

10e minuut.
Katergiannakis rent richting de bal. Katergiannakis geeft een hoge lob. Skiadaresis kopt de bal weg. Daar is Vellidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukouletsos verovert de bal door een tackle van achteren. Minou bokst de bal weg.

20e minuut.
Servetas rent richting de bal. Melis onderschept slim de pass. Melis met een sublieme pass. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Anastasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasiou speelt de bal door. Melis is nu in balbezit. Melis passt de bal zonder na te denken. Anastasiou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tzanampetes Distomou 52%, O.F.I. 48%.
Tzanampetes Distomou - O.F.I. 1:0

54e minuut.
Pasios geeft de bal voor. Antzas probeert de bal met de borst te controleren. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantavos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koukouletsos is nu in balbezit. Vellidis onderschept slim de pass. Pantavos is nu in balbezit. Vellidis is nu in balbezit. Vellidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pantavos rent richting de bal. Pantavos passt de bal met de wreef. Koukouletsos heeft problemen om de bal te vangen. Vellidis is nu in balbezit. Vellidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Koukouletsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantavos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sagias met de inworp. Ypsilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypsilos onderschept slim de pass. Ypsilos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tzanampetes Distomou 44%, O.F.I. 56%.
Tzanampetes Distomou - O.F.I. 1:0