Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACF.Fiorentina Perseas Palaias Fokaias
Spalletti Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgúlfsson rent richting de bal. Björgúlfsson passt de bal zonder na te denken. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barbagli passt de bal met de wreef. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa passt de bal met de wreef. Rabelo rent richting de bal. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Klungelig pakt Skalenakis de bal. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACF.Fiorentina - Perseas Palaias Fokaias 1:0

23e minuut.
Pistofidis is nu in balbezit. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACF.Fiorentina - Perseas Palaias Fokaias 2:0

29e minuut.
Björgúlfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belloni is nu in balbezit. Belloni passt de bal zonder na te denken. Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal zonder na te denken. Tsimiskis bokst de bal weg.

32e minuut.
Vale probeert naar een medespeler te passen. Margaritis rent richting de bal. Belloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belloni krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Björgúlfsson rent richting de bal. Skalenakis onderschept slim de pass. Skalenakis speelt de bal door. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Tsimiskis met een harde bal richting middenveld. Thompson kopt de bal weg. Daar is Björgúlfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACF.Fiorentina 36%, Perseas Palaias Fokaias 64%.
ACF.Fiorentina - Perseas Palaias Fokaias 2:0

47e minuut.
Thompson kan de bal niet met de borst controleren. Belloni is nu in balbezit. Belloni met een sublieme pass. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis geeft de bal voor. Dermentzis kopt de bal weg. Rabelo rent richting de bal. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACF.Fiorentina - Perseas Palaias Fokaias 3:0

55e minuut.
Belloni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rebelo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Skalenakis trapt de bal weg. Rebelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gia Hòa de bal. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgúlfsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Thompson probeert de bal aan de voet te houden. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis passt de bal met de wreef. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rabelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skalenakis de bal. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Thompson met een snelle inworp. Apostolo rent richting de bal. Apostolo geeft de bal voor. Rabelo kan de bal niet met de borst controleren. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Gia Hòa de bal. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo onderschept slim de pass. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis bokst de bal weg.

76e minuut.
Skalenakis geeft de bal voor. Dermentzis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabelo. Rabelo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Dermentzis rent richting de bal. Thompson onderschept slim de pass. Thompson passt de bal met de wreef. Kokkas rent richting de bal. Kokkas schiet op doel. Palomar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACF.Fiorentina 20%, Perseas Palaias Fokaias 80%.
ACF.Fiorentina - Perseas Palaias Fokaias 3:0