Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saronikos Mykonou Perseas Palaias Fokaias
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Skalenakis geeft een lange en hoge pass. Veikos kopt de bal weg. Margaritis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vafias is nu in balbezit. Vafias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Thoniatis geeft een hoge lob. Spiliotis is nu in balbezit. Pistofidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pistofidis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bafatakis is nu in balbezit. Vafias onderschept slim de pass. Vafias geeft een hoge lob. Metaxopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metaxopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saronikos Mykonou - Perseas Palaias Fokaias 1:0

33e minuut.
Ntaglaras probeert naar een medespeler te passen. Papaspyrou probeert naar een medespeler te passen. Metaxopoulos is nu in balbezit. Metaxopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Metaxopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ntaglaras passt de bal zonder na te denken. Vafias is nu in balbezit. Metaxopoulos is nu in balbezit. Vafias bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 38%, Perseas Palaias Fokaias 62%.
Saronikos Mykonou - Perseas Palaias Fokaias 1:0

57e minuut.
Spiliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliotis geeft een lange en hoge pass. Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Metaxopoulos onderschept slim de pass. Metaxopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chartomatzidis rent richting de bal. Chartomatzidis met een sublieme pass. Bafatakis probeert naar een medespeler te passen. Kouvelas rent richting de bal. Kouvelas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Metaxopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Metaxopoulos passt de bal met de wreef. Vafias rent richting de bal. Vafias haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saronikos Mykonou - Perseas Palaias Fokaias 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 38%, Perseas Palaias Fokaias 62%.
Saronikos Mykonou - Perseas Palaias Fokaias 2:0