Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saronikos Mykonou Gatakia Argostoliou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Vasileiadis rent richting de bal. Vasileiadis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tsivitzis de bal. Dimitriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitriadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dimitriadis is nu in balbezit. Vasileiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitriadis draait met de bal, schiet en ... Koldiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saronikos Mykonou - Gatakia Argostoliou 0:1

34e minuut.
Vafias rent richting de bal. Choutos onderschept slim de pass. Choutos probeert naar een medespeler te passen. Dimitriadis rent richting de bal. Dimitriadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ntaglaras probeert naar een medespeler te passen. Metaxopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livykos is nu in balbezit. Metaxopoulos onderschept slim de pass. Metaxopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kritikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsivitzis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsivitzis met een sublieme pass. Choutos is nu in balbezit. Choutos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 64%, Gatakia Argostoliou 36%.
Saronikos Mykonou - Gatakia Argostoliou 0:1

48e minuut.
Kabanis met een harde bal richting middenveld. Leontis kopt de bal weg. Vasileiadis probeert de bal aan de voet te houden. Kritikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kritikos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kommatos met een sublieme pass. Leontis is nu in balbezit. Metaxopoulos onderschept slim de pass. Vafias bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saronikos Mykonou - Gatakia Argostoliou 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 62%, Gatakia Argostoliou 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saronikos Mykonou - Gatakia Argostoliou 1:1