Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympos Ano Patission Tzanampetes Distomou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis passt de bal zonder na te denken. Daar is Fourkalidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Loizos passt de bal zonder na te denken. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis geeft een hoge lob. Gioulis controleert de bal met de borst. Gioulis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Ano Patission 40%, Tzanampetes Distomou 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympos Ano Patission - Tzanampetes Distomou 0:0

48e minuut.
Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizos onderschept slim de pass. Loizos probeert naar een medespeler te passen. Gioulis rent richting de bal. Gioulis haalt uit met een fantastische trap. Minou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kitsopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spiliotis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Anastasiou probeert de bal met de borst te controleren. Anastasiou geeft een hoge lob. Leonakis rent richting de bal. Tsirogiannis onderschept slim de pass. Tsirogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Leonakis geeft de bal voor. Inworp. Melis met de inworp. Katergiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katergiannakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gioulis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giannaris de bal onder controle te krijgen. Spiliotis is nu in balbezit. Spiliotis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koukouletsos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Ano Patission - Tzanampetes Distomou 1:0

85e minuut.
Katergiannakis heeft problemen om de bal te vangen. Loizos is nu in balbezit. Loizos passt de bal in één keer door. Eleftheropoulos rent richting de bal. Eleftheropoulos haalt uit met een fantastische trap. Minou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Ano Patission - Tzanampetes Distomou 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Ano Patission 44%, Tzanampetes Distomou 56%.
Olympos Ano Patission - Tzanampetes Distomou 2:0