Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xaravgiakos Kaminion Gunners fc
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Armenakis is nu in balbezit. Pafilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pafilis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kallergis de bal onder controle te krijgen. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xaravgiakos Kaminion - Gunners fc 1:0

6e minuut.
Boutos passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vafeiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeiadis geeft een lange en hoge pass. Topoliatis speelt de bal door. Daar is Sakertzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakertzis draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutos onderschept slim de pass. Boutos passt de bal met de wreef. Sakertzis is nu in balbezit. Sakertzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Topoliatis onderschept slim de pass. Topoliatis geeft een hoge lob. Anestis heeft problemen om de bal te vangen. Sakertzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakertzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kachris speelt de bal door. Eirinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Eirinaios probeert naar een medespeler te passen. Armenakis is nu in balbezit. Armenakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pafilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pafilis passt de bal met de wreef. Eirinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Eirinaios schiet op doel. Koustenis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pafilis probeert naar een medespeler te passen. Armenakis is nu in balbezit. Kallergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakis onderschept slim de pass. Armenakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tsiklitiras is nu in balbezit. Tsiklitiras geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kallergis de bal onder controle te krijgen. Armenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eirinaios passt de bal met de wreef. Kypriotis rent richting de bal. Pafilis speelt de bal door. Armenakis rent richting de bal. Armenakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zabelis passt de bal zonder na te denken. Pafilis is nu in balbezit. Pafilis speelt de bal door. Armenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabelis met een snelle inworp. Pafilis rent richting de bal. Pafilis haalt uit met een fantastische trap. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xaravgiakos Kaminion - Gunners fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xaravgiakos Kaminion 28%, Gunners fc 72%.
Xaravgiakos Kaminion - Gunners fc 2:0

47e minuut.
Kypriotis speelt de bal door. Eirinaios is nu in balbezit. Eirinaios passt de bal in één keer door. Pafilis rent richting de bal. Pafilis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kokiasmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topoliatis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kypriotis zijn tegenspeler op de grond. Kypriotis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vafeiadis is nu in balbezit. Armenakis verovert de bal door een tackle van achteren. Pafilis rent richting de bal. Armenakis is nu in balbezit. Armenakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tsiklitiras onderschept slim de pass. Kachris rent richting de bal. Kachris passt de bal met de wreef. Armenakis is nu in balbezit. Armenakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Topoliatis kopt de bal weg. Daar is Sakertzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svolos rent richting de bal. Sakertzis verovert de bal door een tackle van achteren. Sakertzis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xaravgiakos Kaminion 49%, Gunners fc 51%.
Xaravgiakos Kaminion - Gunners fc 2:0