Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agelades Filathlon Galatsi FC
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kabakas heeft problemen om de bal te vangen. Outsikas is nu in balbezit. Kabakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Outsikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naintos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Agioritis is nu in balbezit. Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Pervolarakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provatopoulos rent richting de bal. Provatopoulos schiet op doel. Vafeiadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Protopappas speelt de bal door. Sourtzinos probeert naar een medespeler te passen. Outsikas is nu in balbezit. Outsikas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Avgeris de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pervolarakis geeft een hoge lob. Outsikas is nu in balbezit. Sakkas is nu in balbezit. Outsikas onderschept slim de pass. Outsikas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bekas is nu in balbezit. Bekas met een sublieme pass. Provatopoulos rent richting de bal. Provatopoulos schiet op doel. Vafeiadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Galatsi FC 1:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Giaprakis de bal onder controle te krijgen. Vafeiadis speelt de bal door. Sakkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Outsikas verovert de bal door een tackle van achteren. Outsikas haalt uit met een fantastische trap. Sfikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 62%, Galatsi FC 38%.
Agelades Filathlon - Galatsi FC 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Anemodouras de bal. Anemodouras speelt de bal door. Daar is Giaprakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provatopoulos onderschept slim de pass. Provatopoulos schiet op doel. Vafeiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Naintos passt de bal in één keer door. Kabakas rent richting de bal. Met opzet legt Outsikas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Outsikas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Outsikas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 49%, Galatsi FC 51%.
Agelades Filathlon - Galatsi FC 1:0