Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strongheart Agelades Filathlon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Agiopetritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agiopetritis geeft een hoge lob. Daar is Avyssinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginis is nu in balbezit. Ginis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kapouranis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avyssinos is nu in balbezit. Avyssinos passt de bal met de wreef. Ginis is nu in balbezit. Ginis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Miliokas is nu in balbezit. Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsobanis rent richting de bal. Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Bekas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gialamas zal de hoekschop nemen. Sakkas onderschept slim de pass. Miliokas probeert de bal met de borst te controleren. Ginis is nu in balbezit. Ginis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strongheart - Agelades Filathlon 1:0

13e minuut.
Agioritis passt de bal in één keer door. Tsobanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provatopoulos rent richting de bal. Provatopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Agiopetritis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gerasimidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsaousis met een snelle inworp. Bekas is nu in balbezit. Bekas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strongheart 62%, Agelades Filathlon 38%.
Strongheart - Agelades Filathlon 1:0

64e minuut.
Ginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabakas rent richting de bal. Ginis onderschept slim de pass. Ginis haalt uit met een fantastische trap. Sfikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strongheart - Agelades Filathlon 2:0

79e minuut.
Tsaousis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapouranis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Bekas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gioukoudis probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kapouranis rent richting de bal. Bakodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Bakodimos passt de bal in één keer door. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strongheart 52%, Agelades Filathlon 48%.
Strongheart - Agelades Filathlon 2:0