Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA Fiesta
OSA442 Tactiek 523ΟT
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Evripiotis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bramble met een snelle inworp. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
den Edel kopt de bal weg. Aclan is nu in balbezit. Aclan passt de bal zonder na te denken. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aclan rent richting de bal. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Fiesta 1:0

13e minuut.
Jakubiec passt de bal zonder na te denken. den Edel is nu in balbezit. den Edel passt de bal met de wreef. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx passt de bal zonder na te denken. Patrikios bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikios haalt uit met een fantastische trap. Szczeciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zervos is nu in balbezit. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikios rent richting de bal. Patrikios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A OSASUNA - Fiesta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 51%, Fiesta 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A OSASUNA - Fiesta 1:1

48e minuut.
Patrikios bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś draait met de bal, schiet en ... Zervos heeft problemen om de bal te vangen. Szczeciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zdyluś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Afera komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Luncik met een sublieme pass. den Edel kopt de bal weg. Hendrickx heeft problemen om de bal te vangen. Aclan is nu in balbezit. Aclan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Serpato passt de bal in één keer door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Fiesta 2:1

68e minuut.
Taralidis geeft de bal voor. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretakis met een sublieme pass. Patrikios rent richting de bal. Patrikios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A OSASUNA - Fiesta 2:2

69e minuut.
Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofanis geeft de bal voor. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Fiesta 3:2

71e minuut.
Klungelig pakt Aretakis de bal. Baeza onderschept slim de pass. Met opzet legt Nasiopoulos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nasiopoulos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nasiopoulos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec passt de bal zonder na te denken. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Luncik trapt de bal weg van het doel. Aclan kopt de bal weg. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Fiesta 4:2

77e minuut.
Serpato rent richting de bal. Serpato passt de bal in één keer door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Fiesta 5:2

80e minuut.
Theofanis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zervos de bal. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Evripiotis met de inworp. Serpato is nu in balbezit. Theofanis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Theofanis krijgt een gele kaart. Serpato raakt geblesseerd tijdens het duel. Aclan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 44%, Fiesta 56%.
C.A OSASUNA - Fiesta 5:2