Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAS Drasis Thriamvos Prasinon Alogon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Papamarkos is nu in balbezit. Papamarkos geeft een hoge lob. Balanikas kopt de bal weg. Melopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Melopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lesis heeft problemen om de bal te vangen. Gryparis rent richting de bal. Gryparis geeft een hoge lob. Melopoulos springt en kopt de bal. Klungelig pakt Telopoulos de bal. Fakinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gryparis is nu in balbezit. Gryparis geeft de bal voor. Telopoulos rent richting de bal. Melopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Melopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Thriamvos Prasinon Alogon 0:1

43e minuut.
Tabratzis passt de bal in één keer door. Moustogiannis is nu in balbezit. Moustogiannis passt de bal met de wreef. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilogiorgakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Papamarkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 50%, Thriamvos Prasinon Alogon 50%.
FAS Drasis - Thriamvos Prasinon Alogon 0:1

50e minuut.
Doeltrap. Floros met een harde bal richting middenveld. Teggelidis kopt de bal weg. Daar is Melopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mourtas met een snelle inworp. Teggelidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moustogiannis. Moustogiannis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kitsos geeft een hoge lob. Tsakirtzis kopt de bal weg. Teggelidis heeft problemen om de bal te vangen. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gryparis probeert naar een medespeler te passen. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas passt de bal met de wreef. Melopoulos rent richting de bal. Melopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 47%, Thriamvos Prasinon Alogon 53%.
FAS Drasis - Thriamvos Prasinon Alogon 0:1