Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atromitoi Aigaleo Gigantes Hmathias
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Stratoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratoulis geeft een lange en hoge pass. Davarakis rent richting de bal. Davarakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Tzannatos passt de bal in één keer door. Dimos rent richting de bal. Dimos passt de bal met de wreef. Mesochoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesochoritis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tzannatos geeft een lange en hoge pass. Roussetis is nu in balbezit. Mesochoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos rent richting de bal. Dimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 1:0

12e minuut.
Bakolas heeft problemen om de bal te vangen. Dimos is nu in balbezit. Dimos passt de bal met de wreef. Mesochoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesochoritis schiet op doel. Florakis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 2:0

15e minuut.
Davarakis schiet op doel. Gaitanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karamousas neemt de hoekschop. Daar is Gaitanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 2:1

18e minuut.
Michalakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Krassas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papathemelis. Krassas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krassas kan niet meer verder spelen. Kounellas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Michalakopoulos passt de bal in één keer door. Mamalakis is nu in balbezit. Mesochoritis verovert de bal door een tackle van achteren. Dimos rent richting de bal. Dimos schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Tzannatos met een sublieme pass. Daar is Dimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stratoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos verovert de bal door een tackle van achteren. Dimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 3:1

43e minuut.
Roussetis geeft een lange en hoge pass. Printezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolidis begaat een overtreding. Apostolidis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Printezis raakt geblesseerd tijdens het duel. Printezis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kanonieris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davarakis is nu in balbezit. Davarakis haalt uit met een fantastische trap. Varopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 39%, Gigantes Hmathias 61%.
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 3:2

63e minuut.
Gaitanos trapt de bal weg. Mamalakis kopt de bal weg. Kanonieris kan de bal niet met de borst controleren. Tzeremes rent richting de bal. Tzeremes haalt uit met een fantastische trap. Syllas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varopoulos kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Printezis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 64%, Gigantes Hmathias 36%.
Atromitoi Aigaleo - Gigantes Hmathias 3:2