Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbeydale Scythes Apollonas Araxovas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tsouleas met een sublieme pass. Sarantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis probeert naar een medespeler te passen. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zisimopoulos rent richting de bal. Kallonis onderschept slim de pass. Kallonis passt de bal in één keer door. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ... Sakellarakis bokst de bal weg.

41e minuut.
Vassaras verovert de bal door een tackle van achteren. Vassaras met een sublieme pass. Rosopoulos rent richting de bal. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ... Sakellarakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - Apollonas Araxovas 0:1

44e minuut.
Polemis geeft de bal voor. Daar is Tsouleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsouleas passt de bal zonder na te denken. Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis geeft een lange en hoge pass. Tsimiskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 32%, Apollonas Araxovas 68%.
Abbeydale Scythes - Apollonas Araxovas 0:1

57e minuut.
Spyridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaitzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaitzidis geeft een hoge lob. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - Apollonas Araxovas 0:2

71e minuut.
Akritidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis met een sublieme pass. Tzivanis is nu in balbezit. Rosopoulos onderschept slim de pass. Rosopoulos schiet op doel. Sakellarakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - Apollonas Araxovas 0:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nolis met een snelle inworp. Sarantis is nu in balbezit. Sarantis geeft een hoge lob. Tsakalof krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 50%, Apollonas Araxovas 50%.
Abbeydale Scythes - Apollonas Araxovas 0:3