Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FGEGGEBG C.A OSASUNA
Normal Tactiek OSA442
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
den Edel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aclan rent richting de bal. Aclan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Baeza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:1

4e minuut.
Spiliotis rent richting de bal. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kydonis met een harde bal richting middenveld. den Edel kopt de bal weg. Baeza rent richting de bal. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Kydonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Aclan speelt de bal door. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:2

21e minuut.
Evripiotis probeert naar een medespeler te passen. Serpato rent richting de bal. Serpato passt de bal met de wreef. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Serpato onderschept slim de pass. Serpato geeft de bal voor. Botsonis kopt de bal weg. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Botsonis verovert de bal door een tackle van achteren. den Edel verovert de bal door een tackle van achteren. den Edel met een sublieme pass. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Maggas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:3

30e minuut.
Spiliotis heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec passt de bal met de wreef. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Apostolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli speelt de bal door. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:4

36e minuut.
Serpato speelt de bal door. Aclan is nu in balbezit. Aclan passt de bal met de wreef. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vlantis probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec passt de bal met de wreef. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel. Kydonis bokst de bal weg.

41e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paspatis. Tofiqli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tofiqli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakubiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:5

44e minuut.
Botsonis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akçaba met de inworp. den Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. den Edel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 71%, C.A OSASUNA 29%.
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:5

51e minuut.
Tofiqli kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlantis de bal. Aclan speelt de bal door. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ... Kydonis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:6

58e minuut.
Rodopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato speelt de bal door. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Jakubiec de bal. Rodopoulos is nu in balbezit. Jakubiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakubiec krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rodopoulos passt de bal in één keer door. den Edel is nu in balbezit. den Edel passt de bal zonder na te denken. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aclan is nu in balbezit. Aclan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:7

71e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. den Edel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rodopoulos de bal onder controle te krijgen. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:8

75e minuut.
Akçaba passt de bal zonder na te denken. Aclan geeft een hoge lob. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:9

77e minuut.
Rodopoulos rent richting de bal. Inworp. Evripiotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsonis speelt de bal door. Aclan geeft een lange en hoge pass. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Botsonis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. den Edel met de inworp. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 80%, C.A OSASUNA 20%.
FGEGGEBG - C.A OSASUNA 0:9