Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Kozanis Abbeydale Scythes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Polemis onderschept slim de pass. Polemis geeft de bal voor. Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Polemis met een sublieme pass. Kotarellas is nu in balbezit. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof draait met de bal, schiet en ... Fragolias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Kourmoulakis onderschept slim de pass. Kourmoulakis passt de bal met de wreef. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis schiet op doel. Stamatiou probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kotarellas is nu in balbezit. Tsakalof verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof passt de bal in één keer door. Piladakis rent richting de bal. Piladakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Polemis geeft een hoge lob. Xenokratis geeft een hoge lob. Tsouleas probeert naar een medespeler te passen. Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piladakis onderschept slim de pass. Piladakis passt de bal in één keer door. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof draait met de bal, schiet en ... Diakoulas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fragolias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 66%, Abbeydale Scythes 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 0:0

70e minuut.
Kourmoulakis rent richting de bal. Symeonidis is nu in balbezit. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourmoulakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stamatiou de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 1:0

83e minuut.
Kalogiannis is nu in balbezit. Piladakis rent richting de bal. Piladakis speelt de bal door. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 37%, Abbeydale Scythes 63%.
Arpaktika Kozanis - Abbeydale Scythes 1:0