Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA Erimites Floron
OSA442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vonortas met een snelle inworp. Gousios bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Reeves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. den Edel komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Labrakis rent richting de bal. Labrakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. den Edel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofiqli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 1:0

21e minuut.
Gousios is nu in balbezit. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec passt de bal zonder na te denken. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakubiec kan de bal niet met de borst controleren. Tasiakos is nu in balbezit. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 2:0

22e minuut.
Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel. Tasiakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 3:0

24e minuut.
Aclan met een sublieme pass. Baeza rent richting de bal. Baeza geeft de bal voor. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aclan rent richting de bal. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 4:0

39e minuut.
Evripiotis geeft een hoge lob. Jakubiec kopt de bal weg. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Koutras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 34%, Erimites Floron 66%.
C.A OSASUNA - Erimites Floron 5:0

49e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markopouliotis. Baeza raakt geblesseerd tijdens het duel. Akçaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Koutras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 6:0

60e minuut.
den Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza rent richting de bal. Persakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Persakis krijgt een gele kaart. Baeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aclan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Koutras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 7:0

66e minuut.
Markopouliotis passt de bal met de wreef. Labrakis speelt de bal door. Tasiakos probeert de bal met de borst te controleren. Baeza rent richting de bal. Baeza draait met de bal, schiet en ... Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli passt de bal in één keer door. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato geeft een lange en hoge pass. Baeza krijgt zijn hoofd ertegen. Koutras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Aclan rent richting de bal. Aclan speelt de bal door. Makrigiannis rent richting de bal. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vonortas rent richting de bal. Aclan verovert de bal door een tackle van achteren. Aclan met een sublieme pass. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan passt de bal zonder na te denken. Tasiakos met een sublieme pass. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vonortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec passt de bal met de wreef. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Koutras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 8:0

82e minuut.
Tasiakos geeft een hoge lob. Evripiotis is nu in balbezit. Evripiotis geeft een lange en hoge pass. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Aclan speelt de bal door. Serpato is nu in balbezit. Serpato geeft de bal voor. Baeza springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aclan heeft problemen om de bal te vangen. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ... Persakis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Erimites Floron 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 15%, Erimites Floron 85%.
C.A OSASUNA - Erimites Floron 9:0