Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FGEGGEBG FAS Drasis
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Persakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolopoulos passt de bal met de wreef. Paspatis rent richting de bal. Paspatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - FAS Drasis 1:0

15e minuut.
Raftopoulos is nu in balbezit. Eptaminitis verovert de bal door een tackle van achteren. Eptaminitis probeert naar een medespeler te passen. Vasilogiorgakis rent richting de bal. Vasilogiorgakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Persakis verovert de bal door een tackle van achteren. Rodopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodopoulos probeert naar een medespeler te passen. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vlantis probeert naar een medespeler te passen. Paspatis rent richting de bal. Apostolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis is nu in balbezit. Paspatis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Drettakis is nu in balbezit. Vlantis verovert de bal door een tackle van achteren. Vlantis passt de bal met de wreef. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Apostolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Zygoulis de bal. Apostolopoulos rent richting de bal. Apostolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Fakinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - FAS Drasis 2:0

43e minuut.
Eptaminitis rent richting de bal. Raftopoulos onderschept slim de pass. Devetzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devetzis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Raftopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apostolopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Telopoulos de bal. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 30%, FAS Drasis 70%.
FGEGGEBG - FAS Drasis 2:0

55e minuut.
Lesis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dermitzakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostolopoulos rent richting de bal. Apostolopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zygoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - FAS Drasis 3:0

55e minuut.
Moustogiannis met een sublieme pass. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolopoulos speelt de bal door. Paspatis rent richting de bal. Paspatis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Alimonos heeft problemen om de bal te vangen. Moustogiannis is nu in balbezit. Moustogiannis passt de bal met de wreef. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilogiorgakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 33%, FAS Drasis 67%.
FGEGGEBG - FAS Drasis 3:0