Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Kozanis C.A OSASUNA
Normal Tactiek OSA442
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Akçaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba met een sublieme pass. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:1

5e minuut.
Doeltrap. Fragolias met een harde bal richting middenveld. Akçaba kopt de bal weg. Daar is Baeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan geeft een hoge lob. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel. Fragolias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:2

14e minuut.
Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves speelt de bal door. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Baeza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotarellas rent richting de bal. Kotarellas geeft een hoge lob. Tofiqli kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:3

18e minuut.
Aclan probeert naar een medespeler te passen. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft de bal voor. Jakubiec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:4

21e minuut.
Reeves passt de bal met de wreef. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato speelt de bal door. Daar is Jakubiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fragolias met een harde bal richting middenveld. Aclan kopt de bal weg. Diakoulas heeft problemen om de bal te vangen. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Serpato met een sublieme pass. Klungelig pakt Panou de bal. Aclan onderschept slim de pass. Daar is Jakubiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Evripiotis geeft de bal voor. Kanas rent richting de bal. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:5

37e minuut.
Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas geeft een hoge lob. Akçaba kopt de bal weg. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een hoge lob. Fragolias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Baeza de bal. Baeza passt de bal zonder na te denken. Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel. Fragolias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Aclan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Symeonoglou de bal. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fragolias met een harde bal richting middenveld. Tofiqli kopt de bal weg. Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Baeza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 83%, C.A OSASUNA 17%.
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:6

46e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Serpato geeft de bal voor. Baeza controleert de bal met de borst. Baeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:7

51e minuut.
Aclan passt de bal in één keer door. Reeves is nu in balbezit. Kanas rent richting de bal. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Tofiqli passt de bal in één keer door. Reeves is nu in balbezit. Reeves passt de bal in één keer door. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Serpato de bal. Serpato passt de bal met de wreef. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tofiqli kopt de bal weg. Symeonoglou heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:8

62e minuut.
Panou is nu in balbezit. Panou geeft de bal voor. Serpato rent richting de bal. Serpato geeft de bal voor. Baeza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:9

66e minuut.
Tofiqli passt de bal met de wreef. Kanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves geeft de bal voor. Serpato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft een hoge lob. Diakoulas probeert de bal met de borst te controleren. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis rent richting de bal. Aclan onderschept slim de pass. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:10

78e minuut.
Symeonoglou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalogiannis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Baeza is nu in balbezit. Baeza passt de bal in één keer door. Kotarellas is nu in balbezit. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fragolias met een harde bal richting middenveld. Daar is Melegrinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 87%, C.A OSASUNA 13%.
Arpaktika Kozanis - C.A OSASUNA 0:10