Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiesta Arpaktika Kozanis
523ΟT Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.1 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kotarellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis is nu in balbezit. Patrikios onderschept slim de pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fragolias speelt de bal door. Despotopoulos controleert de bal met de borst. Nasiopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kallaris rent richting de bal. Patakas is nu in balbezit. Kallaris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kallaris krijgt een gele kaart. Patakas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Patakas kan niet meer verder spelen. Aretakis komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Patrikios met een sublieme pass. Panou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nasiopoulos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Patrikios onderschept slim de pass. Palikaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikaris passt de bal zonder na te denken. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Taralidis rent richting de bal. Taralidis passt de bal in één keer door. Maragozis speelt de bal door. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nasiopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiopoulos passt de bal in één keer door. Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 31%, Arpaktika Kozanis 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiesta - Arpaktika Kozanis 0:0

47e minuut.
Melegrinis rent richting de bal. Nasiopoulos onderschept slim de pass. Nasiopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Zdyluś de bal. Zdyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Arpaktika Kozanis 1:0

58e minuut.
Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramble met een sublieme pass. Melegrinis is nu in balbezit. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Diakoulas trapt de bal weg. Aretakis kopt de bal weg. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Arpaktika Kozanis 2:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melegrinis met een snelle inworp. Kanas rent richting de bal. Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx geeft de bal voor. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś schiet op doel. Fragolias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Arpaktika Kozanis 3:0

77e minuut.
Panou is nu in balbezit. Bramble verovert de bal door een tackle van achteren. Bramble speelt de bal door. Daar is Zdyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdyluś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Patrikios met een sublieme pass. Nasiopoulos rent richting de bal. Nasiopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Zdyluś de bal. Zdyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Arpaktika Kozanis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 33%, Arpaktika Kozanis 67%.
Fiesta - Arpaktika Kozanis 4:0