Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA Arpaktika Arpaktikon
OSA442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
solid Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Baeza draait met de bal, schiet en ... Peponakis probeert de bal aan de voet te houden. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan is nu in balbezit. Aclan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Levidis probeert naar een medespeler te passen. Dritsas kopt de bal weg. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 1:0

10e minuut.
Reeves geeft een hoge lob. Jakubiec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraskevas. Paraskevas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Levidis met een harde bal richting middenveld. Kazantzakis kopt de bal weg. Baeza rent richting de bal. Baeza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Serpato geeft de bal voor. Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Reeves geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 2:0

22e minuut.
Farmakidis rent richting de bal. Aclan is nu in balbezit. Aclan met een sublieme pass. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aclan kopt de bal weg. Peponakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza onderschept slim de pass. Baeza schiet op doel. Levidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 3:0

28e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reeves de bal. Reeves geeft een lange en hoge pass. Jakubiec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kounoupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan onderschept slim de pass. Aclan speelt de bal door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Serpato geeft de bal voor. Jakubiec kopt de bal weg. Alexandratos heeft problemen om de bal te vangen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 4:0

40e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Jakubiec passt de bal in één keer door. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Paraskevas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 5:0

44e minuut.
Aclan heeft problemen om de bal te vangen. Aclan met een sublieme pass. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Paraskevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

45e minuut.
Aclan kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paraskevas de bal onder controle te krijgen. Levidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 25%, Arpaktika Arpaktikon 75%.
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 5:0

48e minuut.
Peponakis heeft problemen om de bal te vangen. Aclan is nu in balbezit. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 6:0

52e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jakubiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 7:0

55e minuut.
Kounoupakis geeft een hoge lob. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Alexandratos is nu in balbezit. Akçaba onderschept slim de pass. Akçaba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Aclan met een sublieme pass. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel. Levidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 8:0

62e minuut.
Zervos is nu in balbezit. Zervos geeft de bal voor. Klungelig pakt Dritsas de bal. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Alamanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza rent richting de bal. Baeza passt de bal zonder na te denken. Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Levidis met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Akçaba de bal onder controle te krijgen. Reeves is nu in balbezit. Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Serpato geeft een hoge lob. Aclan kopt de bal weg. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 9:0

71e minuut.
Levidis met een sublieme pass. Reeves kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexandratos de bal. Baeza rent richting de bal. Baeza geeft de bal voor. Levidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Evripiotis onderschept slim de pass. Aclan geeft een lange en hoge pass. Paraskevas kopt de bal weg. Aclan geeft de bal voor. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reeves neemt de hoekschop. Baeza kopt de bal weg. Levidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Evripiotis met de inworp. Serpato rent richting de bal. Serpato geeft de bal voor. Daar is Baeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Dritsas de bal. Serpato geeft een hoge lob. Alexandratos kopt de bal weg. Akçaba rent richting de bal. Akçaba geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Levidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Serpato kopt de bal weg. Klungelig pakt Reeves de bal. Reeves geeft een hoge lob. Daar is Jakubiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 10:0

89e minuut.
Klungelig pakt Dritsas de bal. Kounoupakis speelt de bal door. Aclan speelt de bal door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 18%, Arpaktika Arpaktikon 82%.
C.A OSASUNA - Arpaktika Arpaktikon 11:0