Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FGEGGEBG Abbeydale Scythes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Polemis geeft een hoge lob. Zisimopoulos is nu in balbezit. Botsonis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zisimopoulos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zisimopoulos kan niet meer verder spelen. Manavis komt het veld opgelopen. Manavis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minakidis heeft problemen om de bal te vangen. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - Abbeydale Scythes 0:1

10e minuut.
Inworp. Nolis met de inworp. Apostolopoulos rent richting de bal. Paspatis rent richting de bal. Paspatis haalt uit met een fantastische trap. Sakellarakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FGEGGEBG - Abbeydale Scythes 1:1

16e minuut.
Sakellarakis trapt de bal weg van het doel. Vlantis kopt de bal weg. Klungelig pakt Tzivanis de bal. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vlantis passt de bal zonder na te denken. Stamatiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis onderschept slim de pass. Paspatis schiet op doel. Sakellarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - Abbeydale Scythes 2:1

30e minuut.
Rodopoulos is nu in balbezit. Rodopoulos passt de bal zonder na te denken. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis haalt uit met een fantastische trap. Stamatiou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 43%, Abbeydale Scythes 57%.
FGEGGEBG - Abbeydale Scythes 2:1

61e minuut.
Tsouleas passt de bal in één keer door. Nolis is nu in balbezit. Nolis speelt de bal door. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sarantis probeert naar een medespeler te passen. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Minakidis zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Minakidis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tsakalof raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sarantis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Manavis de bal onder controle te krijgen. Dermitzakis is nu in balbezit. Dermitzakis met een sublieme pass. Paspatis is nu in balbezit. Paspatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 46%, Abbeydale Scythes 54%.
FGEGGEBG - Abbeydale Scythes 2:1