Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autonomos Pigasos Gerasmenon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Tsalpatouros verovert de bal door een tackle van achteren. Melitis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsalpatouros. Tsalpatouros krijgt een gele kaart. Melitis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melitis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Choudas geeft de bal voor. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Seretidis heeft problemen om de bal te vangen. Verlekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis draait met de bal, schiet en ... Vissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 0:1

14e minuut.
Kostoulas probeert naar een medespeler te passen. Voutiritsas is nu in balbezit. Liatsos rent richting de bal. Voutiritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutiritsas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 1:1

23e minuut.
Kourbelis met een sublieme pass. Petroulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas passt de bal met de wreef. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tsalpatouros rent richting de bal. Tsalpatouros passt de bal in één keer door. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudas verovert de bal door een tackle van achteren. Choudas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 2:1

27e minuut.
Alevizos speelt de bal door. Louboutis is nu in balbezit. Seretidis onderschept slim de pass. Seretidis schiet op doel. Vissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 2:2

31e minuut.
Melitis probeert naar een medespeler te passen. Sougias rent richting de bal. Alevizos speelt de bal door. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Prineas trapt de bal weg. Tsalpatouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsalpatouros passt de bal zonder na te denken. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Choudas verovert de bal door een tackle van achteren. Choudas passt de bal in één keer door. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 47%, Pigasos Gerasmenon 53%.
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 3:2

46e minuut.
Liatsos speelt de bal door. Zarzopoulos geeft een hoge lob. Seretidis kopt de bal weg. Kourbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourbelis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 3:3

65e minuut.
Verlekis geeft de bal voor. Sougias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougias geeft een hoge lob. Seretidis rent richting de bal. Seretidis schiet op doel. Vissis bokst de bal weg.

81e minuut.
Tsalpatouros is nu in balbezit. Tsalpatouros speelt de bal door. Liatsos heeft problemen om de bal te vangen. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Verlekis is nu in balbezit. Kourbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kourbelis met een sublieme pass. Seretidis heeft problemen om de bal te vangen. Seretidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kogopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kourbelis is nu in balbezit. Kourbelis passt de bal met de wreef. Seretidis rent richting de bal. Seretidis schiet op doel. Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vissis speelt de bal door. Kostoulas kopt de bal weg. Kourbelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis draait met de bal, schiet en ... Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 58%, Pigasos Gerasmenon 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Autonomos - Pigasos Gerasmenon 3:3