Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:21
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Arena Golden Sand
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29551
Fk Pcinja United ZAVOJ AKADEMIJA
my tactic Tactiek ultra
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Pantoja met een sublieme pass. Ansaldi is nu in balbezit. Ansaldi passt de bal in één keer door. Zagubiony is nu in balbezit. Zagubiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Pcinja United - ZAVOJ AKADEMIJA 1:0

8e minuut.
Zagubiony passt de bal in één keer door. Mach is nu in balbezit. Met opzet legt Fonfara zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fonfara moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fonfara schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Mach probeert naar een medespeler te passen. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi geeft een hoge lob. Zagubiony krijgt zijn hoofd ertegen. Ayala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ayala trapt de bal weg. Pantoja kopt de bal weg. Cizmă heeft problemen om de bal te vangen. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony draait met de bal, schiet en ... Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gawlicki is nu in balbezit. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantoja neemt de hoekschop. Mach springt en kopt de bal. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Teofilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihuţ komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Marmarinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft een hoge lob. Mach krijgt zijn hoofd ertegen. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Pcinja United 33%, ZAVOJ AKADEMIJA 67%.
Fk Pcinja United - ZAVOJ AKADEMIJA 1:0

84e minuut.
Mach rent richting de bal. Mihuţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Pcinja United - ZAVOJ AKADEMIJA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Pcinja United 27%, ZAVOJ AKADEMIJA 73%.
Fk Pcinja United - ZAVOJ AKADEMIJA 2:0