Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dostoinstveni Lovci FK Skopje Avtokomanda
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 40.2
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Drapała probeert naar een medespeler te passen. Sirnes speelt de bal door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:1

6e minuut.
Viktorov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jovevski is nu in balbezit. Jurietti verovert de bal door een tackle van achteren. Jurietti speelt de bal door. Sirnes is nu in balbezit. Sirnes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta onderschept slim de pass. Ratta met een sublieme pass. Jurietti heeft problemen om de bal te vangen. Jurietti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Jurietti de bal. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti rent richting de bal. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:2

23e minuut.
Drapała passt de bal zonder na te denken. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:3

23e minuut.
Daar is Lazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Parličev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:4

31e minuut.
Andreev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jovevski de bal. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nußdorfer met een harde bal richting middenveld. Andreev heeft problemen om de bal te vangen. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Parličev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chowaniec neemt de hoekschop. Sirnes kopt de bal weg. Daar is Jurietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Parličev trapt de bal weg van het doel. Drapała kopt de bal weg. Jovevski probeert de bal met de borst te controleren. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Drapała rent richting de bal. Lazov onderschept slim de pass. Lazov probeert naar een medespeler te passen. Lazarov rent richting de bal. Lazarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 59%, FK Skopje Avtokomanda 41%.
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:4

47e minuut.
Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jovevski de bal. Jurietti rent richting de bal. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vivenzio passt de bal met de wreef. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Jurietti maakt een snoekduik en kopt de bal. Parličev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:5

54e minuut.
Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec met een sublieme pass. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel. Parličev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:6

54e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal met de wreef. Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:7

57e minuut.
Iliescu geeft een lange en hoge pass. Sirnes heeft problemen om de bal te vangen. Sirnes probeert naar een medespeler te passen. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:8

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio geeft een hoge lob. Jurietti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Drapała passt de bal met de wreef. Sirnes rent richting de bal. Sirnes speelt de bal door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ratta kopt de bal weg. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec speelt de bal door. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Jovevski de bal. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Graniќ de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:9

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iliescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drapała probeert naar een medespeler te passen. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Iliescu speelt de bal door. Modiano geeft een hoge lob. Jurietti kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:10

86e minuut.
Iliescu onderschept slim de pass. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Drapała geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurietti de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 70%, FK Skopje Avtokomanda 30%.
Dostoinstveni Lovci - FK Skopje Avtokomanda 0:10