Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAVOJ AKADEMIJA Inocybe CF
ultra Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 21.3
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Parličev geeft een hoge lob. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak begaat een overtreding. Talenciak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Costantini passt de bal zonder na te denken. Vladev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Fonfara geeft een hoge lob. Stygienko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 1:0

14e minuut.
Roque probeert naar een medespeler te passen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lagate kopt de bal weg. Naumovski speelt de bal door. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 2:0

26e minuut.
Dragu probeert naar een medespeler te passen. Lagate rent richting de bal. Lagate geeft de bal voor. Costantini is nu in balbezit. Costantini draait met de bal, schiet en ... Bajevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tuntev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 3:0

27e minuut.
Lagate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatarev komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Stygienko speelt de bal door. Daar is Naumovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costantini rent richting de bal. Costantini schiet op doel. Bajevski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAVOJ AKADEMIJA 24%, Inocybe CF 76%.
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 4:0

48e minuut.
Fonfara met een sublieme pass. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal met de wreef. Costantini is nu in balbezit. Costantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 5:0

52e minuut.
Zlatarev rent richting de bal. Zlatarev probeert naar een medespeler te passen. Costantini is nu in balbezit. Costantini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naumovski de bal. Bajevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 6:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butucea komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Arsov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gulevski passt de bal zonder na te denken. Talenciak is nu in balbezit. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak verovert de bal door een tackle van achteren. Talenciak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butucea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 7:0

71e minuut.
Butucea passt de bal in één keer door. Zlatarev is nu in balbezit. Zlatarev passt de bal zonder na te denken. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Butucea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radev rent richting de bal. Radev geeft een lange en hoge pass. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Dragu geeft een hoge lob. Butucea kopt de bal weg. Zlatarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatarev draait met de bal, schiet en ... Bajevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Talenciak speelt de bal door. Butucea is nu in balbezit. Butucea passt de bal zonder na te denken. Costantini is nu in balbezit. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Costantini passt de bal zonder na te denken. Tuntev probeert de bal aan de voet te houden. Butucea rent richting de bal. Butucea haalt uit met een fantastische trap. Bajevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAVOJ AKADEMIJA 20%, Inocybe CF 80%.
ZAVOJ AKADEMIJA - Inocybe CF 8:0