Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFK Tikvesh 1930 Dostoinstveni Lovci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Antonov rent richting de bal. Milosavov is nu in balbezit. Antonov verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov geeft een hoge lob. Lazarov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pasarikov rent richting de bal. Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pasarikov neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Parličev trapt de bal weg. Damjanovski kopt de bal weg. Drangov rent richting de bal. Drangov schiet op doel. Parličev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Graniќ geeft de bal voor. Inworp. Pasarikov met de inworp. Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een lange en hoge pass. Parličev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Džerov is nu in balbezit. Džerov speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Lazov is nu in balbezit. Lazov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev onderschept slim de pass. Andreev passt de bal in één keer door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov schiet op doel. Kostadinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Lazov passt de bal in één keer door. Milosavov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ignatov de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spirov zal de hoekschop nemen. Daar is Milosavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov schiet op doel. Kostadinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Andreev rent richting de bal. Andreev passt de bal met de wreef. Lazarov is nu in balbezit. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFK Tikvesh 1930 56%, Dostoinstveni Lovci 44%.
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 0:1

53e minuut.
Andreev passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakimovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasarikov controleert de bal met de borst. Pasarikov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Duljanov is nu in balbezit. Duljanov geeft de bal voor. Gerasimovski heeft problemen om de bal te vangen. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Damjanovski passt de bal in één keer door. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spirov krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lazarov is nu in balbezit. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov draait met de bal, schiet en ... Kostadinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 0:2

66e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov passt de bal in één keer door. Drangov is nu in balbezit. Drangov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 1:2

70e minuut.
Lazov rent richting de bal. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski onderschept slim de pass. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 1:3

76e minuut.
Inworp. Antonov met een snelle inworp. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 1:4

79e minuut.
Jakimovski is nu in balbezit. Andreev geeft een hoge lob. Ignatov kopt de bal weg. Lazarov rent richting de bal. Lazarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFK Tikvesh 1930 46%, Dostoinstveni Lovci 54%.
GFK Tikvesh 1930 - Dostoinstveni Lovci 1:4