Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skopje Avtokomanda GFK Tikvesh 1930
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Iliescu speelt de bal door. Sirnes met een sublieme pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 1:0

5e minuut.
Chowaniec onderschept slim de pass. Chowaniec geeft de bal voor. Ignatov kopt de bal weg. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Jurietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ratta probeert naar een medespeler te passen. Jurietti is nu in balbezit. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio schiet op doel. Ignatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 2:0

14e minuut.
Kokarev verovert de bal door een tackle van achteren. Jurietti onderschept slim de pass. Vivenzio rent richting de bal. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Drapała rent richting de bal. Drapała passt de bal in één keer door. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ignatov de bal onder controle te krijgen. Vaskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vaskovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Drapała de bal. Duljanov rent richting de bal. Ratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ratta geeft een lange en hoge pass. Sarafov kopt de bal weg. Vivenzio met een sublieme pass. Daar is Jurietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio probeert naar een medespeler te passen. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Vaskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 3:0

27e minuut.
Vivenzio is nu in balbezit. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio draait met de bal, schiet en ... Vaskovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 4:0

33e minuut.
Ratta speelt de bal door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec geeft een hoge lob. Jurietti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 5:0

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vaskovski niet meer kan verder spelen. Kostadinov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Duljanov passt de bal met de wreef. Kokarev is nu in balbezit. Vivenzio onderschept slim de pass. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 32%, GFK Tikvesh 1930 68%.
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 6:0

47e minuut.
Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Drapała met een sublieme pass. Jurietti heeft problemen om de bal te vangen. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milosavov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 7:0

49e minuut.
Drapała met een sublieme pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio schiet op doel. Kostadinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 8:0

50e minuut.
Damjanovski geeft de bal voor. Drapała speelt de bal door. Klungelig pakt Jurietti de bal. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 9:0

52e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio passt de bal in één keer door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Damjanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio met een sublieme pass. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pasarikov kan de bal niet met de borst controleren. Duljanov rent richting de bal. Duljanov passt de bal in één keer door. Drangov is nu in balbezit. Drangov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Marche met een sublieme pass. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Vivenzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzio geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostadinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 10:0

82e minuut.
Drapała met een sublieme pass. Vivenzio heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio speelt de bal door. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ratta rent richting de bal. Ratta passt de bal met de wreef. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Vivenzio heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 34%, GFK Tikvesh 1930 66%.
FK Skopje Avtokomanda - GFK Tikvesh 1930 10:0