Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogneni Ġavoli F.C ARSENAL Shendija
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Trpenovski speelt de bal door. Bajevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ilievski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trpenovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostov controleert de bal met de borst. Kostov met een sublieme pass. Petrov is nu in balbezit. Petrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 0:1

32e minuut.
Spiroski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov met een sublieme pass. Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Milosavov kopt de bal weg. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal in één keer door. Daar is Bajevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogneni Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Ġavoli 52%, F.C ARSENAL Shendija 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 1:1

57e minuut.
Dulev passt de bal met de wreef. Slankov rent richting de bal. Slankov passt de bal zonder na te denken. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov draait met de bal, schiet en ... Kostojčinovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Milosavov rent richting de bal. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov met een sublieme pass. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kostov geeft een hoge lob. Davidov rent richting de bal. Milosavov rent richting de bal. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Ġavoli 66%, F.C ARSENAL Shendija 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 1:1