Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Orli Užasni Čekani
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Antonov onderschept slim de pass. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev geeft een hoge lob. Mihov springt en kopt de bal. Ognjanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Užasni Čekani 0:1

21e minuut.
Simovski geeft de bal voor. Ġorģinski rent richting de bal. Antonov begaat een overtreding. Antonov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ġorģinski probeert naar een medespeler te passen. Mihov heeft problemen om de bal te vangen. Mihov passt de bal zonder na te denken. Duljanov rent richting de bal. Duljanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Užasni Čekani 0:2

25e minuut.
Delčev haalt uit met een fantastische trap. Simovski kopt de bal weg. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov onderschept slim de pass. Panov draait met de bal, schiet en ... Micevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Antonov rent richting de bal. Antonov probeert naar een medespeler te passen. Garvanov probeert naar een medespeler te passen. Mihov is nu in balbezit. Mihov draait met de bal, schiet en ... Ognjanovski bokst de bal weg.

30e minuut.
Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garvanov. Panov raakt geblesseerd tijdens het duel. Triantafilou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delčev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Micevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Georgiev passt de bal met de wreef. Duljanov kan de bal niet met de borst controleren. Mihov rent richting de bal. Radovski onderschept slim de pass. Radovski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mitrevski met de inworp. Duljanov rent richting de bal. Duljanov passt de bal in één keer door. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Orli 64%, Užasni Čekani 36%.
Užasni Orli - Užasni Čekani 0:2

56e minuut.
Kuslev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonov met een sublieme pass. Mircevski rent richting de bal. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov haalt uit met een fantastische trap. Micevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Duljanov onderschept slim de pass. Duljanov geeft een lange en hoge pass. Ġorģinski kopt de bal weg. Daar is Mihov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Užasni Čekani 0:3

62e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki met een sublieme pass. Delčev rent richting de bal. Delčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Antonov is nu in balbezit. Mihov onderschept slim de pass. Mihov passt de bal in één keer door. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Duljanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Triantafilou. Duljanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garvanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihov rent richting de bal. Mihov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov met een sublieme pass. Delčev is nu in balbezit. Delčev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simovski de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Užasni Čekani 1:3

87e minuut.
Radovski probeert de bal aan de voet te houden. Mitrevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radovski. Mitrevski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garvanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Orli - Užasni Čekani 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Orli 55%, Užasni Čekani 45%.
Užasni Orli - Užasni Čekani 1:4