Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:22
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FK Slonovi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3020
FK Slonovi Raspaleni Pijači
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Duljanov met een sublieme pass. Novakov rent richting de bal. Gorceski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slonovi - Raspaleni Pijači 1:0

19e minuut.
Trpkovski geeft een hoge lob. Inworp. Kanatlarovski met de inworp. Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Čadikovski geeft een lange en hoge pass. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Endekov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Endekov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Gudžoski met een sublieme pass. Georgievski is nu in balbezit. Georgievski met een sublieme pass. Gorceski is nu in balbezit. Gorceski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lozanovski onderschept slim de pass. Lozanovski geeft een hoge lob. Trpčevski kopt de bal weg. Daar is Trpkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trpkovski haalt uit met een fantastische trap. Spirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 42%, Raspaleni Pijači 58%.
FK Slonovi - Raspaleni Pijači 1:0

57e minuut.
Daskalov verovert de bal door een tackle van achteren. Daskalov geeft de bal voor. Lozanovski is nu in balbezit. Trpkovski onderschept slim de pass. Trpkovski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Novakov onderschept slim de pass. Trpčevski is nu in balbezit. Gudžoski begaat een overtreding. Gudžoski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Duljanov geeft een hoge lob. Gudžoski rent richting de bal. Gudžoski passt de bal met de wreef. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski schiet op doel. Anastasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 40%, Raspaleni Pijači 60%.
FK Slonovi - Raspaleni Pijači 1:0