Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grozni Razoruvači Stručni Kopja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Boseovski is nu in balbezit. Ognjanovski is nu in balbezit. Ognjanovski speelt de bal door. Milevski is nu in balbezit. Milevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. Novevski rent richting de bal. Kostojčinovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novevski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Novevski kan niet meer verder spelen. Pančev komt het veld opgelopen. Dimitroski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Lekov de bal. Kitanov onderschept slim de pass. Ognjanovski speelt de bal door. Milevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis is nu in balbezit. Anastasiadis passt de bal in één keer door. Daar is Silanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silanov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boseovski rent richting de bal. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski passt de bal met de wreef. Milevski rent richting de bal. Milevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nikolovski rent richting de bal. Kitanov onderschept slim de pass. Zdraveski rent richting de bal. Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kalemanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silanov geeft een hoge lob. Nikolovski krijgt zijn hoofd ertegen. Stamenkovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grozni Razoruvači - Stručni Kopja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 50%, Stručni Kopja 50%.
Grozni Razoruvači - Stručni Kopja 1:0

47e minuut.
Milevski controleert de bal met de borst. Dinov rent richting de bal. Dinov geeft een hoge lob. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... Stamenkovski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ognjanovski heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis passt de bal zonder na te denken. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... Kanatlarovski kopt de bal weg. Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Zdraveski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdraveski draait met de bal, schiet en ... Kanatlarovski probeert de bal aan de voet te houden. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grozni Razoruvači 45%, Stručni Kopja 55%.
Grozni Razoruvači - Stručni Kopja 1:0