Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Demoni Žestoki Meteori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Grupčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev met een sublieme pass. Daar is Ristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:0

18e minuut.
Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev onderschept slim de pass. Popev met een sublieme pass. Milosavov is nu in balbezit. Milosavov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Popev rent richting de bal. Temelkoski onderschept slim de pass. Temelkoski met een sublieme pass. Čučkov rent richting de bal. Čučkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Temelkoski geeft een lange en hoge pass. Simitčiev heeft problemen om de bal te vangen. Simitčiev onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalemanov neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čučkov rent richting de bal. Čučkov haalt uit met een fantastische trap. Salevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:1

34e minuut.
Andonov probeert naar een medespeler te passen. Temelkoski is nu in balbezit. Čučkov is nu in balbezit. Čučkov draait met de bal, schiet en ... Grupčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:2

37e minuut.
Kitevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kitevski passt de bal met de wreef. Čučkov rent richting de bal. Čučkov schiet op doel. Grupčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:3

42e minuut.
Stojčev geeft een hoge lob. Grupčev rent richting de bal. Grupčev passt de bal met de wreef. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Popev de bal. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski passt de bal in één keer door. Čučkov rent richting de bal. Čučkov schiet op doel. Grupčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 50%, Žestoki Meteori 50%.
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:4

48e minuut.
Popev rent richting de bal. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski passt de bal in één keer door. Čučkov rent richting de bal. Čučkov schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Kitevski met de inworp. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov speelt de bal door. Ristov rent richting de bal. Ristov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nikolov probeert naar een medespeler te passen. Grupčev is nu in balbezit. Japonski is nu in balbezit. Grupčev verovert de bal door een tackle van achteren. Grupčev draait met de bal, schiet en ... Denkov bokst de bal weg.

82e minuut.
Ristov is nu in balbezit. Ristov passt de bal in één keer door. Grupčev is nu in balbezit. Grupčev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Demoni 47%, Žestoki Meteori 53%.
Svirepi Demoni - Žestoki Meteori 1:4