Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubi Bednici Ubavi Volci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


17e minuut.
Megleski geeft een hoge lob. Hristov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duljanov. Duljanov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov rent richting de bal. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Kitanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Bednici - Ubavi Volci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Bednici 51%, Ubavi Volci 49%.
Grubi Bednici - Ubavi Volci 0:1

49e minuut.
Sekulovski passt de bal zonder na te denken. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov speelt de bal door. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski passt de bal zonder na te denken. Hristov is nu in balbezit. Hristov probeert naar een medespeler te passen. Radovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hristovski probeert naar een medespeler te passen. Sarafov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simitčiev. Simitčiev krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Simitčiev geeft een lange en hoge pass. Bogdanovski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zajkovski de bal onder controle te krijgen. Karandžulov is nu in balbezit. Karandžulov haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski bokst de bal weg.

71e minuut.
Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunovski met een sublieme pass. Radovski probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hristovski is nu in balbezit. Hristovski probeert naar een medespeler te passen. Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een hoge lob. Karandžulov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubi Bednici - Ubavi Volci 1:1

90e minuut.
Kuzmanovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trpčevski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Bednici 37%, Ubavi Volci 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grubi Bednici - Ubavi Volci 1:1