Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prodorni Učiteli Stručni Junaci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Avramov rent richting de bal. Avramov met een sublieme pass. Ignjatovski probeert naar een medespeler te passen. Černopeev rent richting de bal. Černopeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Veselinovski rent richting de bal. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft de bal voor. Klungelig pakt Černopeev de bal. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 1:0

22e minuut.
Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev passt de bal met de wreef. Deskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deskov schiet op doel. Božinovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Georgiev rent richting de bal. Popov is nu in balbezit. Popov probeert naar een medespeler te passen. Ignjatovski is nu in balbezit. Ignjatovski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Veselinovski kopt de bal weg. Banduliev is nu in balbezit. Banduliev met een sublieme pass. Deskov is nu in balbezit. Deskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 1:1

39e minuut.
Inworp. Avramov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ignjatovski de bal. Ignjatovski geeft een hoge lob. Černopeev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 2:1

41e minuut.
Banduliev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ignjatovski de bal. Ignjatovski probeert naar een medespeler te passen. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikov. Veselinovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veselinovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Učiteli 59%, Stručni Junaci 41%.
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 2:1

51e minuut.
Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev onderschept slim de pass. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 3:1

61e minuut.
Veselinovski geeft een hoge lob. Inworp. Nikov met een snelle inworp. Georgiev rent richting de bal. Georgiev haalt uit met een fantastische trap. Božinovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Gulevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulevski passt de bal zonder na te denken. Georgiev is nu in balbezit. Georgiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 3:2

86e minuut.
Beličanec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avramov met een snelle inworp. Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Učiteli 53%, Stručni Junaci 47%.
Prodorni Učiteli - Stručni Junaci 3:2