Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moќni Demoni Stručni Junaci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Spirov probeert naar een medespeler te passen. Karandžulov is nu in balbezit. Deskov begaat een overtreding. Deskov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lazarov met een sublieme pass. Spiroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiroski probeert naar een medespeler te passen. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Endekovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Neskovski heeft problemen om de bal te vangen. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov met een sublieme pass. Berkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trpenovski geeft een hoge lob. Inworp. Nikov met een snelle inworp. Neskovski rent richting de bal. Neskovski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov met een sublieme pass. Berkovski rent richting de bal. Berkovski schiet op doel. Saev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 53%, Stručni Junaci 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moќni Demoni - Stručni Junaci 0:0

48e minuut.
Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov onderschept slim de pass. Karandžulov speelt de bal door. Kuzmanovski rent richting de bal. Kuzmanovski schiet op doel. Paal! Kuzmanovski is nu in balbezit. Kuzmanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Karandžulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deskov verovert de bal door een tackle van achteren. Deskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moќni Demoni - Stručni Junaci 0:1

65e minuut.
Veselinovski is nu in balbezit. Spiroski verovert de bal door een tackle van achteren. Spiroski probeert naar een medespeler te passen. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski draait met de bal, schiet en ... Paal! Kuzmanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moќni Demoni - Stručni Junaci 1:1

73e minuut.
Neskovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simitčiev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gulevski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulevski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Karandžulov met de inworp. Spiroski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Veselinovski passt de bal in één keer door. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev passt de bal met de wreef. Deskov is nu in balbezit. Deskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 43%, Stručni Junaci 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moќni Demoni - Stručni Junaci 1:1