Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Molnji Black Eagle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Božinoski met een snelle inworp. Masev probeert naar een medespeler te passen. Simovski rent richting de bal. Simovski schiet op doel. Gorceski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Black Eagle 0:1

8e minuut.
Gorģevski is nu in balbezit. Masev onderschept slim de pass. Masev passt de bal met de wreef. Simovski rent richting de bal. Simovski draait met de bal, schiet en ... Gorceski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zdraveski is nu in balbezit. Neskovski onderschept slim de pass. Neskovski passt de bal zonder na te denken. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Trajanov met een harde bal richting middenveld. Steriovski kopt de bal weg. Masev rent richting de bal. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Neskovski onderschept slim de pass. Neskovski passt de bal met de wreef. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev schiet op doel. Naumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Užasni Molnji - Black Eagle 1:1

32e minuut.
Simovski met een sublieme pass. Masev heeft problemen om de bal te vangen. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 60%, Black Eagle 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Užasni Molnji - Black Eagle 1:1

50e minuut.
Trajanovski onderschept slim de pass. Trajanovski met een sublieme pass. Simovski is nu in balbezit. Simovski draait met de bal, schiet en ... Gorceski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Neskovski passt de bal in één keer door. Stojčev rent richting de bal. Stojčev schiet op doel. Naumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Neskovski passt de bal in één keer door. Stojčev is nu in balbezit. Angelevski rent richting de bal. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Black Eagle 2:1

64e minuut.
Masev rent richting de bal. Trajanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski geeft een lange en hoge pass. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski geeft de bal voor. Inworp. Spasov met een snelle inworp. Neskovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gorģevski speelt de bal door. Jakimovski heeft problemen om de bal te vangen. Jakimovski geeft een hoge lob. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Naumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Black Eagle 3:1

75e minuut.
Neskovski is nu in balbezit. Steriovski verovert de bal door een tackle van achteren. Steriovski geeft een lange en hoge pass. Simovski rent richting de bal. Simovski schiet op doel. Gorceski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Zdraveski is nu in balbezit. Zdraveski speelt de bal door. Neskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neskovski probeert naar een medespeler te passen. Jakimovski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gorģevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski verovert de bal door een tackle van achteren. Steriovski geeft een hoge lob. Simovski is nu in balbezit. Simovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 49%, Black Eagle 51%.
Užasni Molnji - Black Eagle 3:1