Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ġavoli Raspaleni Majstori
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Torov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrievski met de inworp. Zmbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmbov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Černopeev heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis is nu in balbezit. Anastasiadis geeft een hoge lob. Milosavov is nu in balbezit. Milosavov haalt uit met een fantastische trap. Andov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Milosavov onderschept slim de pass. Černopeev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milosavov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Černopeev geeft de bal voor. Veljov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Andov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov haalt uit met een fantastische trap. Andov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov probeert naar een medespeler te passen. Milosavov rent richting de bal. Milosavov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimitroski de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Anastasiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasiadis speelt de bal door. Talevski is nu in balbezit. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beličanec met de inworp. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis passt de bal met de wreef. Milosavov rent richting de bal. Milosavov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veljov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ġavoli - Raspaleni Majstori 1:0

42e minuut.
Veljov met een sublieme pass. Milosavov rent richting de bal. Dimitroski is nu in balbezit. Milosavov onderschept slim de pass. Milosavov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 41%, Raspaleni Majstori 59%.
AC Ġavoli - Raspaleni Majstori 1:0

50e minuut.
Antonov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radev met een snelle inworp. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dumbalakov speelt de bal door. Zmbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis begaat een overtreding. Anastasiadis krijgt een gele kaart. Zmbov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zmbov kan niet meer verder spelen. Ristov komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Talevski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski met een sublieme pass. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev onderschept slim de pass. Radev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Dimitroski geeft een hoge lob. Panov probeert naar een medespeler te passen. Milosavov is nu in balbezit. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov probeert naar een medespeler te passen. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 51%, Raspaleni Majstori 49%.
AC Ġavoli - Raspaleni Majstori 1:0