Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Učiteli Temni Sonca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Misajlovski is nu in balbezit. Misajlovski geeft de bal voor. Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Tomulevski onderschept slim de pass. Tomulevski speelt de bal door. Pančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev haalt uit met een fantastische trap. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Učiteli - Temni Sonca 1:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvetkovski met een sublieme pass. Pančev rent richting de bal. Pančev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Učiteli - Temni Sonca 2:0

45e minuut.
Pop-Ordanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerasimovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomulevski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 39%, Temni Sonca 61%.
Raspaleni Učiteli - Temni Sonca 2:0

47e minuut.
Endekovski rent richting de bal. Vasevski onderschept slim de pass. Vasevski speelt de bal door. Tomulevski rent richting de bal. Tomulevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cvetkovski geeft de bal voor. Popev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomulevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Popev heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkovski is nu in balbezit. Popev is nu in balbezit. Cvetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkovski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jovevski met een sublieme pass. Tomulevski heeft problemen om de bal te vangen. Pop-Ordanov geeft een lange en hoge pass. Diskovski rent richting de bal. Diskovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Učiteli - Temni Sonca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 49%, Temni Sonca 51%.
Raspaleni Učiteli - Temni Sonca 2:1