Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boemski Rabotnici Luti Meteori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski rent richting de bal. Babunski probeert naar een medespeler te passen. Torov is nu in balbezit. Torov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ristiќ met de inworp. Žinzifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žinzifov geeft een hoge lob. Soposki rent richting de bal. Soposki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Serafimovski is nu in balbezit. Serafimovski geeft de bal voor. Grosev kopt de bal weg. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Babunski kopt de bal weg. Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekovski passt de bal met de wreef. Torov is nu in balbezit. Torov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Žinzifov is nu in balbezit. Markov is nu in balbezit. Markov passt de bal zonder na te denken. Soposki rent richting de bal. Soposki haalt uit met een fantastische trap. Graniќ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crvenkovski met een sublieme pass. Daar is Žinzifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babunski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babunski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Grosev met een sublieme pass. Serafimovski is nu in balbezit. Serafimovski passt de bal met de wreef. Babunski rent richting de bal. Babunski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boemski Rabotnici - Luti Meteori 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Pasarikov de bal. Stanojevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski passt de bal met de wreef. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Rabotnici 54%, Luti Meteori 46%.
Boemski Rabotnici - Luti Meteori 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Graniќ niet meer kan verder spelen. Gudžoski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Markov is nu in balbezit. Markov probeert naar een medespeler te passen. Neskovski rent richting de bal. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Serafimovski rent richting de bal. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Serafimovski rent richting de bal. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Serafimovski kan de bal niet met de borst controleren. Markov rent richting de bal. Crvenkovski begaat een overtreding. Crvenkovski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Serafimovski rent richting de bal. Babunski is nu in balbezit. Babunski probeert naar een medespeler te passen. Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekovski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Rabotnici 39%, Luti Meteori 61%.
Boemski Rabotnici - Luti Meteori 1:0